[Aktuálne otázky terminológie marketingu] - Lieskovská, Vanda, 1961-
Slovenská akadémia vied, Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra vydal koncom roka 2014 pod vedením redaktoriek Jany Levickej a Kristíny Viestovej Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie s názvom: Aktuálne otázky terminológie marketingu, čo vyústilo následne do ďalšieho pokračovania iniciatívy Jazykovedného ústavu Ľudovíta Štúra SAV. Nosnou ideou uvedených aktivít bolo analyzovať, unifikovať a ustaľovať terminológiu marketingu. Konferencia nadväzovala zároveň na projekt MŠ SR a SAV VEGA 2/0091/09 a závery vedeckého seminára Neologizmy v terminológií marketingu, publikáciu Malý lexikón marketingu (2012) a takmer 500 terminologických záznamov z oblasti marketingu v Slovenskej terminologickej databáze.