Tektonické zlomy spoločnosti a technologické výzvy - Staněk, Peter
Rozvoj automatických systémov, prepojenie cez internetové siete a vytvorenie systému big data umožňujúceho spracovanie obrovského množstva informácií. Technologické zmeny v budúcnosti a otázka ohrozenia súkromia človeka, predovšetkým však počítačovej a informačnej bezpečnosti spoločnosti.