Are Taylor rules valid in Central Eastern European Countries? - Wang, Yi
Charakteristika Taylorovho modelu a jeho aplikácia v ekonomikách krajín SVE. Preskúmanie vzťahu nestacionárnych vlastností konvergencie reálneho výmenného kurzu krajín aplikáciou stacionárneho testu, ktorý má vyššiu silu aproximácie ako lineárny test. Zlomy v trendoch (trend breaks) vývoja kurzov.