Kontúry testológie - Kvapil, Roman, 1971-
Teoretické štúdie a metodiky o tvorbe didaktických testov. Je testológia potrebná? Kontúry testológie. Testológia ako interdisciplinárna veda – postup identifikácie. Špecifiká tvorby testov v predmete ruský jazyk.