Transferové ceny ako nástroj eliminácie vyplácania podielov na zisku minoritným spoločníkom - Seneši, Norbert
Ekonomické, personálne a iné prepojenie zakladajúce vznik vzťahu závislých osôb v obchodných spoločnostiach. Vplyv transferových cien na výsledky hospodárenia závislých osôb. Presun výsledku hospodárenia medzi závislými osobami prostredníctvom účelovo nastavených transferových cien. Možnosť účelovým nastavením transferových cien obmedziť vyplácanie podielov na zisku minoritným spoločníkom.