Anmerkungen zum Lehren und Lernen der deutschen Sprache in der Slowakei - Adamcová, Lívia
Výučba filológie má na Slovensku dlhú a bohatú tradíciu, cudzím jazykom a ich osvojovaniu sa venovala vždy a za každého režimu veľká pozornosť. Z tohoto dôvodu sa autorka rozhodla túto situáciu stručne zmapovať a načrtnúť základné parametre tohto procesu z lingvistického a najmä fonetického hľadiska.