Problémy súčasného prekladu a tlmočenia v európskych inštitúciách - Strelinger, Ján, 1964-
Konkrétne problémy prekladu a tlmočenia. Využívanie skratiek a akronymov. Preklad adjektív. Prekladanie a tlmočenie národností, občianstva.