Vývojové trendy a stav Koncepčného rámca pre finančné vykazovanie - Mokošová, Daša, 1979-
Prepojenie IFRS a Koncepčného rámca pre finančné vykazovanie. Obsahová náplň Koncepčného rámca. Trendy vo vývoji znenia Koncepčného rámca pre finančné vykazovanie. Fázy projektu Koncepčného rámca. Projekt prijímania nového znenia Koncepčného rámca trvá už od roku 2004, ešte stále nie je dokončený.