Aktivity Číny v Európe v období súčasnej krízy - Svocáková, Soňa
Čína sa stáva veľmocou svetovej ekonomiky a svoje medzinárodne postavenie si upevňuje aj postupnou internacionalizáciou Juanu. Aktuálne aktivity Číny na medzinárodných trhoch. Posilňovanie postavenia vo svete investíciami a strategickými rozhodnutiami, ktoré jej zabezpečia budúce výhody.