Usporiť možno aj bez zmien - Žuffa, Radovan
Zamestnávatelia zabúdajú, že peniaze im utekajú aj v podobe pasívnej práce svojich zamestnancov. Ako správne motivovať pracovníkov k efektivite a prečo si radšej udržať v pracovnom pomere produktívnych a vytrvalých ľudí.