Účtovníctvo a účtovnícka profesia v 21. storočí - Meluchová, Jitka, 1965-
Úloha a význam účtovníctva a účtovníckej profesie v 21. storočí. Aj keď vedecko-technický pokrok a nové technológie uberajú o rutinnú prácu účtovníkov, táto profesia nie je na ústupe. Bude stále potrebná, avšak zmení sa náplň práce a požiadavky na zručnosti a komunikačné schopnosti účtovníka, jeho kreativitu a flexibilnosť.