Moderné ponímanie interného auditu - Mateášová, Martina, 1979-
Úloha a zameranie interného auditu v súčasných podmienkach. Medzinárodný rámec profesijnej praxe interného auditu. Pridaná hodnota interného auditu, atribúty. Obsah a zameranie predmetu interný audit vo väzbe na požiadavky praxe.