Pokazené programy v našich hlavách - Horynová, Radka
Psychické zdravie. Potláčanie prejavov emócií u mužov. Hromadenie stresu. Zmena vzorcov správania. Liečivý účinok spevu. Potreba ocenenia detí. Deštruktívny program, ktorý v sebe nosíme.