China's trade with Central and Eastern European EU members: an analysis of Eurostat data, 2004-2014 - Garlick, Jermy
Výskum o rozdieloch v obchodných vzťahoch SVE krajín s Čínou a analýza postavenia V4 a Číny v porovnaní s ostatnými krajinami SVE v EÚ. Štruktúra zahraničného obchodu SVE krajín EÚ a Číny. Deficit obchodných bilancií krajín SVE a nutnosť regionálnej spolupráce krajín v obchode s Čínou.