Aktualizace modelu finanční křehkosti založeného na analýze všeobecné rovnováhy - Machek, Ondřej
Model finančnej krehkosti, ktorý bol založený na Goodhart-Tsomocosovom modeli. Aplikácia modelu v prostredí českého bankového systému.