Systémy bezpečnosti produktov v EÚ - Kollár, Vojtech
Základné systémy na výmenu informácií v Európskej únii. RAPEX - rýchly informačný systém EÚ. RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá. REACH - registrácia, evaluácia a autorizácia chemikálií.