Výsledky miestnych volieb na Ukrajine - Škvrnda, František
Voľby do samosprávnych orgánov nepriťahujú takú pozornosť ako parlamentné, ale vždy sa považujú za špecifický politický barometer rozloženia politických síl v štáte. Ekonomická aj politická kríza na Ukrajine stále trvá a narastá nespokojnosť obyvateľov. Voľby sú neúspechom vládnej garnitúry. Ľudí trápi najmä rast cien a zhoršovanie životných podmienok.