Predpoklady a perspektívy využívania pozitívne flexibilných foriem práce a organizácie pracovného času na Slovensku - Ľapinová, Erika
Flexibilné formy práce a organizácia pracovného času v slovenských podmienkach. Dopyt po pozitívne flexibilných formách práce a pracovného času zo strany pracovníkov (cieľovou skupinou sú rodičia maloletých detí). Záujem a potreby v tejto oblasti t.j. vo sfére pracovného života, osobného a rodinného života, vo sfére služieb a iniciatív zo strany verejného sektora, súkromného ziskového i neziskového sektora i vo sfére občianskej spoločnosti.