Registračná povinnosť fyzickej osoby pre daň z príjmov - Boráková, Marta
Odpovede na otázky kedy je fyzická osoba povinná registrovať sa na daňovom úrade v súvislosti podnikaním, SZČO alebo nájmom, má povinnosť registrácie lekár, alebo zdravotnícky pracovník, ktorý dostáva plnenia od farmaceutickej firmy a kedy sa fyzická osoba nemusí registrovať? Ilustračné príklady.