Novela zákona o dani z pridanej hodnoty účinná od 1. januára 2016 - Ugróczy, Soňa
Dňa 1. októbra 2015 schválila Národná rada SR zákona č. 268/2015 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z. n. p. Novela zákona nadobúda účinnosť 1. januára 2016, okrem ustanovenia, ktorým sa zavádza povinnosť osobitného vykazovania zjednodušených faktúr v kontrolnom výkaze, ak suma odpočítanej dane predstavuje 3 000 € a viac. Toto ustanovenie nadobúda účinnosť 1. apríla 2016.