Zákon č. 36/2005 Z.z. o rodine s komentárom - Bonek, Martin
Zákon č. 36/2005 Z.z. o rodine a o zmene a doplnení niektorých zákonov ... a zákona č. 175/2015 Z.z. Novela zákona nadobúda účinnosť od 1.1.2016.