Teoretické aspekty a dopady psychologických pascí na manažérske rozhodovanie - Podmajerská, Katarína
Psychologické vplyvy a psychologický model podnikateľského rozhodovania. Psychologické pasce v manažérskom rozhodovaní. Pasca status quo. Pasca odhadov a predpokladov. Ďalšie možné pasce. Možnosti eliminácie psychologických pascí v manažérskom rozhodovaní.