IT i VIE odni iz instrumentov rešenija vybrannych problem rynka truda - Kultan, Jaroslav, 1960-
Problematika nezamestnanosti. Nedostatok programov na podporu zamestnanosti. Cesty zlepšenia situácie na trhu práce. Zlepšenie zamestnanosti na vidieku. Informačné technológie a možnosti zvýšenia zamestnanosti.