Komparácia položiek súvahy mikro účtovnej jednotky so súvahou malej a veľkej účtovnej jednotky - Blahušiaková, Miriama, 1980-
V príspevku sú porovnané jednotlivé súvahové položky mikro, malých a veľkých účtovných jednotiek a analyzované najvýznamnejšie rozdiely.