Informačná asymetria ako dôsledok nesprávneho získavania, analýzy a interpretácie informácií - Markovič, Peter, 1974-
Finančné rozhodovanie na všetkých stupňoch riadenia v podnikateľskom živote, ktoré sa vyznačuje mierou neistoty a neurčitosti. Matematicko-štatistické metódy a identifikácia spoločných znakov v rôznych etapách nakladania s informáciami.