<The> accuracy of alternative GDP growth forecast: do the represent a credible alternative to the official ones? - Šindelář, Jiří
Predpoveď rastu HDP podľa dvoch mimovládnych inštitúcií: Česko-moravskej konfederácie odborových zväzov (CMKOS) a Českej bankovej asociácie (CBA). Kvalitnejšia alternatíva predpovede od CMKOS. Porovnané s predpoveďami Ministerstva financií, Českej národnej banky a OECD. Využitá metóda jednoduchej, váženej a relatívnej chybovosti.