Európu obchádza strašiak nových Berlínskych múrov - Pressburg, Adrian Peter
Migračná vlna a znepokojenie verejnosti. Spoločensky prijateľná predstava stavania nových Berlínskych múrov. Čísla oslabujú empatiu. Tri milióny migrantov - odhad Európskej komisie. Regulácia, kontrola a usmernenie. Budovanie tranzitných zón. Stavanie plotov na hraničných úsekoch.