Certifikácia systému manažérstva kvality vo výrobných podnikoch na Slovensku - Gubová, Klaudia, 1986-
Dynamické zmeny v rozvoji kvality a vznik nových koncepcií, metód, techník i technológií vo výrobe. Podiel výrobných podnikov, ktoré majú certifikovaný systém, kvality a skúmanie podielu svojich exportovaných výrobkov do zahraničia.