Stakeholder groups of public and private universities in the Czech Republic - identification, categorization and prioritization - Slabá, Marie
Rozdielne vnímanie odlišností medzi verejnou a súkromnou univerzitou z pohľadu verejnosti a účastníkov. Kategórie skupín účastníkov: interný, externý, primárny a sekundárny. Priority účastníckych skupín na univerzitách.