Firmou roka je Bring Trucking - Legéň, Marek
Kamiónový dopravca zo Žiaru nad Hronom firmou roka. Podnikanie v nákladnej cestnej doprave. Zaradenie žiarskej firmy do štruktúr štátnej Nórskej pošty, do jej logistickej divízie Bring. Rast firmy z roka na rok. Preprava tovaru najmä na zahraničných cestách. Nedostatok vodičov. Ciele firmy.