Koncept spoločenskej zodpovednosti a spoločensky zodpovedný marketing - neodkladný prístup firiem k trvale udržateľnému rozvoju - Čihovská, Viera
Koncepcia a ciele spoločenskej zodpovednosti verejného i súkromného sektora. "Corporate Social Responsibility" (CSR) a dôvody zavádzania CSR v organizáciách. Sociálny a spoločenský marketing, prepojenie ziskových a neziskových organizácií. Transparentnosť podnikateľských aktivít a podnikové ciele.