Model TechMatch sa opakuje. V školstve - Andacký, Jozef
Digitalizácia školstva na Slovensku. Akčný plán pre digitálnu infraštruktúru v rezorte školstva do roku 2020 - dvanásť bodov digitalizácie. Financovanie z eurofondov. Národná teleprezentačná infraštruktúra pre podporu výskumu, vývoja a transferu technológií. Ekonomický informačný systém Sofia postavený na báze softvérov SAP a jeho využitie na vysokých školách.