Efektivita FB stránky v online marketingovej kampani vybranej spoločnosti - Szivósová, Mária, 1958-
Príspevok sa zaoberá možnosťou, či sú sociálne siete, novodobý fenomén informačných a komunikačných technológii, schopné vplývať na internetovú marketingovú kampaň, ako jedného z hlavného nástroja internetového marketingu súčasnosti. Autorka sa pokúsila merateľne dokázať, ako vplýva online marketing a reklama v prostredí sociálnych sieti na výsledky efektivity biznis plánu, ktorý je súčasťou podnikovej stratégie. Vytvorenie a implementácia FB stránky. Spracovanie a interpretácia údajov po implementácií FB stránky.