Trend Top 200 - najväčšie nefinančné podniky Slovenska
Dvesto najväčších nefinančných podnikov Slovenska. Rebríček zostavený na základe údajov poskytnutých spoločnosťami, doplnených z Registra účtovných závierok SR.