Význam štruktúry účtovnej závierky poisťovne pre používateľov - Juhászová, Zuzana, 1970-
Autorky sa v príspevku zameriavajú na účtovnú závierku poisťovne, ktorá zmenila štruktúru výkazov účtovnej závierky, poukazujú na položky, ktorých sa uvedená zmena najviac dotkla. V závere príspevku vyhodnocujú dopad zmien na používateľov informácii z údajov účtovnej závierky.