Životné minimum a dopad jeho výšky na vybrané daňové veličiny v roku 2016 - Kušnírová, Jana, 1977-
Tabuľka daňových veličín pre rok 2016, v ktorej sú uvedené hodnoty naviazané na výšku životného minima, pričom uvedené hodnoty budú platné pre obdobie celého kalendárneho roka 2016, keďže k 1.1.2016 bude životné minimum 198,09 eur.