Označovanie a propagácia poistných produktov - Borkovičová, Veronika
Problematika označovania a propagácie poistných produktov, konkrétne výkladom ustanovení ukladajúcich subjektom vykonávajúcim poisťovaciu činnosť. Prax poisťovní v záujme dosiahnutia lepšej informovanosti a uvedomelosti spotrebiteľov vo vzťahu k poistným produktom a službám.