Kolokácie v jazyku diplomacie - Adamcová, Silvia, 1984-
Pojem kolokácie v jazyku. Fenomén kolokability. Porovnanie niektorých slovných spojení v nemčine a slovenčine. Kolokácie ako predmet frazeológie.