Lexikálno-sémantická analýza viacslovných termínov v slovenskej a anglickej obchodnej terminológii - Halašová, Darina, 1954-
Porovnanie významovej štruktúry vybraných odborných termínov v anglickom a slovenskom jazyku a poukázanie na niektoré odlišnosti a ich vplyv na tvorenie terminológie a jej používanie.