Pleonazmy v súčasnej rumunčine - Keresty, Ján, 1980-
Pleonazmy v rumunskej jazykovede a v rumunskej spoločnosti. Najčastejšie typy pleonazmov v súčasnej rumunčine. Pleonastické výrazy v médiách ako odraz ich prítomnosti v jazyku.