Aktuálne otázky finančného vykazovania v Republike Srbsko - Surový, Vladimír
V roku 2013 v Republike Srbsko bol schválený Zákon o účtovníctve. Schválený zákon sa stal predmetom diskusií v odborných a vedeckých kruhoch. Autori príspevku sa zaoberajú otázkami vzťahujúcimi sa na obsah tlačív finančných výkazov stanovených zákonom so zmienkou na vybrané problematické otázky. Zároveň sa zmieňujú aj o spôsobe vykazovania výsledku hospodárenia.