Private property in communist Czechoslovakia - Demela, Jan
Definícia, historický vývoj a kodifikácia súkromného vlastníctva. Legislatívny vývoj práva na súkromné vlastníctvo v ČSSR. Občiansky zákonník 1950, ústava z roku 1960 a zmeny v občianskom zákonníku.