Stromové dedičstvo v kultúrnej krajine a dendrologických objektoch - Supuka, Ján
Stručný pohľad do problematiky s uvedenými príkladmi nadrozmerných a dlhovekých stromov. Dôvody trvalej pozornosti od verejnosti - stromy sú komplexným genetickým a taxanomickým genofondom pre výskum našej dendroflóry ako skutočné stromové dedičstvo kultúrnej a prírodnej krajiny.