Ekonómia a právo v historickom pohľade na náhradu škody (od Calebresiho k Leonimu a späť k Millovi) - Dulak, Anton
Všeobecný historický pohľad na riešenie otázok zodpvednosti za škodu metódou ekonomického prístupu k právu.