Alternatívne spôsoby zamestnávania v Slovenskej republike - agentúrne zamestnávanie a dočasné pridelenie - Hamuľák, Juraj
Problematika alternatívnych spôsobov zamestnávania s akcentom na právnu úpravu tzv agentúrneho zamestnávania, resp. zamestnávania v podobe tzv. dočasného pridelenia.