Globalizácia a morálny hazard - ekonomické a právne súvislosti s finančnou krízou - Mičátek, Vladislav
Analýza a teoretické vymedzenie súvislostí globalizácie a morálneho hazardu s finančnou krízou z ekonomického a právneho pohľadu.