Súčasné trendy logistických služieb - Boorová, Brigita, 1979-
Služby logistických centier by mali zahŕňať všetky aspekty logistického plánovania, riadenia a realizácie z východiskového stavu až po ich konečnú "spotrebu". Logistické centrá a logistický proces skladovej, prepravnej a distribučnej logistiky - pozornosť individuálnym potrebám.