Použitie Optimization Toolbox v MatLabe - Čičková, Zuzana, 1978-
Riešenie rôznych optimalizačných úloh a ich praktická aplikácia je nevyhnutne spojená s využitím adekvátnych softvérových prostriedkov na optimalizačné výpočty. Príspevok je zameraný na možnosti riešenia optimalizačných úloh v systéme MatLab použitím modulu Optimization toolbox.