Typické prekladové zlozvyky našich študentov - Pauleová, Milada
Analýza zlozvykov na hodinách prekladu z praktických skúseností pedagóga. Základný nedostatok študentov - nedostatočná sčítanosť, nesprávne štylistické vyjadrovanie a problémy s vetnou stavbou. Nezáujem o sledovanie aktuálneho diania. Nesprávna práca so slovníkmi. Získané zlozvyky postupne odstraňujú až na seminároch.