Analysis for Slovakia`s economic performance in Slovakia`s tax revenue administration - Dobrovič, Ján
Vývoj organizačných štruktúr daňových systémov. Trendy v manažmente správy daňových príjmov na Slovensku a v susedných krajinách. Analýza trendov, nadchádzajúca reforma správy daní a ciel a pozitívne vnímanie daní spoločnosťou.